Luftens Robin Hood

MAFs grunnleggere drømte om å bruke bombeflyene til noe bedre enn å spre død. De ønsket å bruke fly til å gi liv og håp i fredstid.

Deres visjon var: Fra krigsfly til fredsfly. Fra angreps maskiner til forsvarmaskiner. Fra en sverm av fly med ødeleggende last over fiendeland og karavaner med tanks og artilleri med utslettelse som mål. Til Caravaner med hjelpende hender og byggevarer til en bedre hverdag.

Fra: Det er vanskelig, det er grusomt, det er dyrt, det går ikke, det er kun en dråpe i havet.

Til: Det er mulig, nå er det vår tid, det nytter å satse, dette skjer ikke på vår vakt.

MAF er luftens Robin Hood

Vi letter de rike landene for overflødig rikdom og letter hver dag for å   avhjelpe overveldende nød. Det er mulig å forsvare, forvalte, forbedre og forandre. Det er ingenting som heter Mission Impossible. Det er Mission Possible. Og gjerne med Mission Aviation Fellowship.

Vi er egentlig ikke opptatt av flyene og flybensin i første rekke, men den fødende kvinnen i Kongos jungel, moren som flykter med fire barn fra militser, barnet som må opereres på sykehus, biskopen som skal ut i fredsmegling, leger og misjonærer som skal ut til isolerte strøk for å lindre nød.

Nå har vi 138 fly i 34 land som samarbeider med mellom 1500 og 2000 organisasjoner for å hjelpe fattige og isolerte. Vi bringer helse, sprer kjærlighet og er med å bygge gode samfunn.

Bombeflyvernes visjon, født i krigens skygge, er nå blitt min og forhåpentligvis din visjon. Utallige mennesker mottar hjelp fordi tusenvis av gode givere holder flyene våre i luften.

 

Takk for godt samarbeid!

Willy Ludvigsen
daglig leder i MAF Norge