• Velkommen til

  Verdens mest uvanlige flyselskap

  Vi flyr over ørken, jungel, fjell og sumper for å redde liv – i områder hvor reisen på bakken kan ta dager eller uker.

 • På juleturné i Norge

  MAF er ute på turné før jul med blant annet Trine Rein og Eli Kristin Hansveen. I slutten av oktober tar vi turen med Synnøve Aanensen til Sunnmøre.

  Les mer
 • Ebola: Pilot Nick Frey rapporterer fra landsbyen Itipo

  Ebola har rammet flere steder i DR Kongo i sommer. I landsbyen Itipo går det riktig vei. Nå er det snart 21 dager siden siste tilfelle.

 • KURON, SØR-SUDAN

  Biskop Tabans fredslandsby

  For 17 år siden fikk biskop Taban en radikal drøm om å endre den stammekulturen i Kuron-regionen som var rammet av fiendskap og vold.

 • Vanga, DR Kongo

  Siamesiske tvillinger født i jungelen

  Siamesiske tvillinger født i jungelen i DR Kongo! Hør og se MAF-pilot Brett Reierson fortelle denne dramatiske (og heldigvis lykkelige) historien.

 • Velkommen som MAF-partner

  «For en jerrykanne kan jeg fly i 20 minutter. Ofte er en kanne nok til å redde et liv.» Eivind Lindtjørn, MAF-pilot i Uganda

  Bli MAF-partner!
 

 

VELKOMMEN TIL LANSERINGSFEST FOR CO-PILOT

Lørdag 20. oktober sparker vi i gang CO-PILOT for alvor. Da inviterer vi til lanseringsfest på Café Pust på Majorsten.

Vi lover en hyggelig kveld med god kaffe og flere fine innslag, blant annet bandet Humming People og filosof Henrik Syse. Vi skal ha det gøy, sette søkelys på MAFs viktige arbeid, og få hjelp til å se vår verden i et større perspektiv. Her er det ingen aldersgrense.

STED: PUST (Slemdalsveien 1, 0369 Oslo)

TID: LØRDAG 20. OKTOBER, 2018 fra kl 20.00 – 23.00

 

 

Julegaven 2018 – juleturné med Trine Rein og Eli Kristin Hansveen

Trine Rein gjentar suksessen fra i fjor og får med seg operasanger Eli Kristin Hanssveen på turneen «Julegaven». Dette er årets varmeste julekonsert, fylt med humor, god musikk og flotte stemmer. I tillegg får du høre om MAF, vi tar med oss jerrykanner og forteller om det livsviktige arbeidet vi driver. Trine besøkte MAFs prosjekt i Uganda i fjor, noe som gjorde sterkt inntrykk. Velkommen!

Her kan du skaffe deg billetter!

 

Synnøve Aanensen til Sunnmøre med MAF i oktober

Synnøve Aanensen er som veteran å regne innen kristen musikk i Norge. I snart 40 år har hun vært aktiv som artist, og har hele 9 utgivelser bak seg. Nå samarbeider hun med MAF (Mission Avitation Fellowship) og besøker store og små menigheter med sin unike stemme.  

25. okt: Klippen Aukra
26. okt: Sion Gurskøy
27. okt: Blindheim bedehus
28. okt: Valderøya bedehus
Alle dager klokken 19.00

 

Svein-Robert Solberg

er engasjert av MAF for å reise til menigheter i Norge og fortelle om vårt spennende arbeid. 

Han holder gjerne foredrag og bidrar på gudstjenester, familiehappeninger, konfirmasjonssamlinger, andre møter og eldretreff. Interessert? Ta kontakt med Svein-Robert på tlf. 906 00 988 eller epost. srs@maf.no 

 

 

 

 VIL DU HA BESØK AV MAF?

 

MAF har skapt fred, reddet syke og håndtert kriser over hele verden siden andre verdenskrig. Vi besøker jevnlig klubber, kirker og skoler hvor vi viser film og forteller noen av våre beste historier. Og de finnes det mange av ...

MAFs historie er fortellingen om mennesker som har et ukuelig pågangsmot, en vilje til å ofre mye, og et stort hjerte for å hjelpe andre. I begynnelsen vokste det fram tre grupper som startet med flyvninger, en i USA, en i Storbritannia, og

en i Australia. Alle disse tre gruppene hadde problemer i oppstarten, og alle mistet tidlig et av flyene sine. Men mange erfaringer ble gjort, og ut av dette vokste det en organisasjon som nå heter «Mission Aviation Fellowship».

 

IKKE NØL MED Å TA KONTAKT

– og vi lover å gi dere en annerledes og spennende opplevelse!