• Velkommen til

  Verdens mest uvanlige flyselskap

  Vi flyr over ørken, jungel, fjell og sumper for å redde liv – i områder hvor reisen på bakken kan ta dager eller uker.

 • MAF-PILOTENES HVERDAG

  12 år gamle Masha fra Kongo stod i fare for å amputere benet. MAF-pilot Nick Spann fløy henne til sykehuset i Vanga for hjelp. #viflyrforlivet

 • Velkommen som MAF-partner

  «For en jerrykanne kan jeg fly i 20 minutter. Ofte er en kanne nok til å redde et liv.» Eivind Lindtjørn, MAF-pilot i Uganda

  Bli MAF-partner!
 • Ebola: Pilot Nick Frey rapporterer fra landsbyen Itipo

  Ebola har rammet flere steder i DR Kongo i sommer. I landsbyen Itipo går det riktig vei. Nå er det snart 21 dager siden siste tilfelle.

 • KURON, SØR-SUDAN

  Biskop Tabans fredslandsby

  For 17 år siden fikk biskop Taban en radikal drøm om å endre den stammekulturen i Kuron-regionen som var rammet av fiendskap og vold.

 • Vanga, DR Kongo

  Siamesiske tvillinger født i jungelen

  Siamesiske tvillinger født i jungelen i DR Kongo! Hør og se MAF-pilot Brett Reierson fortelle denne dramatiske (og heldigvis lykkelige) historien.

 

 

 VIL DU HA BESØK AV MAF?

 

MAF har skapt fred, reddet syke og håndtert kriser over hele verden siden andre verdenskrig. Vi besøker jevnlig klubber, kirker og skoler hvor vi viser film og forteller noen av våre beste historier. Og de finnes det mange av!

MAFs historie er fortellingen om mennesker som har et ukuelig pågangsmot, en vilje til å ofre mye, og et stort hjerte for å hjelpe andre. I begynnelsen vokste det fram tre grupper som startet med flyvninger, en i USA, en i Storbritannia, og en i Australia. Alle disse tre gruppene hadde problemer i oppstarten, og alle mistet tidlig et av flyene sine. Men mange erfaringer ble gjort, og ut av dette vokste det en organisasjon som nå heter «Mission Aviation Fellowship».

 

Svein-Robert Solberg

reiser til kirker og klubber i Norge for å formidle MAFs spennende historier om jungel, misjon og fly.  

Han holder foredrag og bidrar på gudstjenester, familiehappeninger, konfirmasjonssamlinger, møter og eldretreff. Vil du ha besøk? Ta kontakt med Svein-Robert på tlf. 906 00 988 eller e-post. srs@maf.no 

 

IKKE NØL MED Å TA KONTAKT

– og vi lover å gi dere en annerledes og spennende opplevelse!