Vi behandler alle opplysninger om våre givere – som navn, adresse, telefonnummer, fødselsnummer og bidrag som er gitt – strengt konfidensielt. Opplysningene brukes til å oppfylle avtaler med deg som giver, til å oppfylle organisasjonens rettslige forpliktelser i forhold til skattelov og regnskapslov, og til å fremme vår berettigede interesse i å drive informasjon og innsamling av midler for MAF Norge. Behandlingen skjer i henhold til Personvernforordningen, artikkel 6, punkt 1 (b) og 1 (f).

 

Vi utleverer ikke personopplysninger til andre, med unntak av (frivillig) innrapportering av skattefradrag. Unødvendige opplysninger vil bli slettet når oppbevaring ikke lenger er nødvendig ut fra formålet med oppbevaringen. Behandlingsansvarlig er daglig leder. Det er frivillig å gi fra seg personopplysninger.

 

Vårt nettsted benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser.
Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette.

 

Du kan ved skriftlig henvendelse kreve innsyn i hvilke opplysninger som er registrert og hvordan disse benyttes. Du kan kontakte oss på tlf 33 48 07 80, eller epost til maf@maf.no, dersom du vil rette feil i navn og adresse, vil endre type eller antall henvendelser, be om å bli slettet eller inngå faste giveravtaler.

 

Les hele personvernerklæringen her.