Velkommen til et unikt flyselskap

Dave-Forney----IMG_3933-1-for-web
BUSHFLY. NØDHJELP. HÅP.

Vi flyr over ørkener, jungel, fjell og sumper for å hjelpe mennesker som lever i isolasjon, konflikt og katastrofeområder. Vi flyr i områder der reisen på bakken ville tatt dager eller uker, hvor det ikke finnes veier, eller at de er ubrukelige deler av året.  MAF mangedobler andres innsats.

Screenshot 2020-03-26 at 00.12.08
– Jeg håper det er en lege ombord

Uten MAFs flygninger med mobile helseklinikker bestående av leger, jordmødre, sykepleier og øyekirurger, ville ikke Olivia og datteren hennes fått et livsnødvendig helsetilbud.

Dette er MAF

Mission Aviation Fellowship (MAF) er en tverrkirkelig internasjonal organisasjon som i 75 år har utviklet seg til en stor aktør innen nødhjelp og bistand med bushfly. MAFs piloter regnes blant verdens dyktigste jungelpiloter. Hvert femte minutt letter eller landet et MAF-fly. Vi opererer 123 fly i 27 land.

Hva vi gjør

Vi sørger for at hjelpeorganisasjoner og kirker når isolerte mennesker som ellers ikke ville fått hjelp. Vi flyr ut leger, bistandsarbeidere, helsepersonell, misjonærer og nødhjelp – og vi sørger for at syke mennesker kommer til sykehus. Vi er en helt uerstattelig støttefunksjon for 1500 internasjonale og lokale organisasjoner. 

Hvorfor vi gjør det

Mission Aviation Fellowship (MAF) vil redde liv og bringe omsorg til mennesker. Vi er bygget på kristne verdier, og vår visjon er å vise nestekjærlighet til de som virkelig trenger det. Hver dag flyr vi hjelp til mennesker i isolasjon, konflikter og katastrofer. Hver dag flyr vi der reisen på bakken ville tatt dager eller uker.

Start video

Bli med MAF-pilot Eivind Lindtjørn inn i et bushfly

0
MAF har 123 fly i daglig drift over hele verden​
0
MAF flyr i 27 land i Sør-Amerika, Afrika og Asia​
0
Hvert femte minutt letter etter lander et MAF-fly​

En uerstattelig støttefunksjon

MAFs flyoperasjoner er en helt uerstattelig støttefunksjon for 1500 internasjonale og lokale organisasjoner og kirker

Mange av de norske, ledende organisasjonene bruker MAFs fly i utviklingsland. MAF sikrer effektiv transport for våre kunder, som Røde Kors, Kirkens Nødhjelp, FNs matvareprogram, UNICEF og 1.500 andre organisasjoner.

En reise som langs bakken kan ta flere dager, vil med fly ofte ta mindre enn en time. Der MAF opererer er fly ofte det eneste alternativet, som i regnskogen på Papua Ny-Guinea, der en times flytur tilsvarer mer enn en uke til fots på jungelstier. Og i Sudan når veiene gjøres om til elver av gjørme.

MAFs fly og piloter gjør andres arbeid mulig.

MAF jobber for at fattige mennesker skal få en god og rask behandling ved akutt sykdom eller skade ved å tilby luftambulansetjeneste og akuttmedisin i flere utviklingsland

MAF er klar til å bidra når katastrofer inntreffer. Enkelt sagt kan barrierer skapt av naturkatastrofer som tsunami, jordskjelv og tyfon overvinnes av MAF.

MAF muliggjør langsiktig bistandsarbeid for cirka 2000 hjelpeorganisasjoner i utviklingsland. Våre flyoperasjoner tilrettelegger for et mangfoldig arbeid og et bredt utvalg av prosjekter som skaper økonomisk og sosial utvikling.

Mission Aviation Fellowship – MAF Norge
Postadresse: Mission Aviation Fellowship, Postboks 90, 0101 Oslo
Besøksadresse: St. Olavs gate 28, 0166 Oslo

MAF bruker følgende bankkonti: Gavekonto (hoved): 7058.63.60610.
Håpets Vinger og månedsbrev: 1503.24.46504. Brev til nye givere: 1503.25.33334

MAF bruker følgende Vippsnumre 77777 (hoved), 2424 og 2474. 

Organisasjonsnummer: 980421899

MAF behandler alle opplysninger om våre givere strengt konfidensielt. Behandlingen skjer i henhold til Personopplysningsloven. Les mer her

MAF Norge er godkjent av Innsamlingskontrollen

REISEN INN I DYPE LANDSKAP
– et sant drama fra Kongos jungel

Bestill gratis bok

MAF tar ditt
personvern
på alvor
MAF tar ditt personvern på alvor

Vi ønsker at du skal være trygg når du bruker hjemmesiden vår. Vi benytter cookies (informasjonskapsler) for å sikre at du får en best mulig brukeropplevelse og for å hente inn statistikk for å gjøre siden bedre. Trykk OK for å akseptere vår bruk av cookies, eller trykk «her» for å lese mer om personvern.