MAF i Norge

MAF Norge er en selvstendig innsamlingsorganisasjon for MAFs globale operasjoner. 

Kontoret ligger i Oslo og er tilknyttet MAF International, med felles verdier og retningslinjer. Willy Ludvigsen er daglig leder for organisasjonen i Norge med rundt åtte ansatte.

I Norge jobber vi med innsamling, kommunikasjon, markedsføring og nettverksbygging. MAF Norge er godkjent av Innsamlingskontrollen og medlem av Norges Innsamlingsråd. Vi følger de etiske retningslinjene for bransjen i Norge.

Willy Ludvigsen, daglig leder i MAF Norge
Mission Aviation Fellowship (MAF)

MAF er en internasjonal ideell organisasjon som ved hjelp av småfly og teknologi hjelper mennesker i isolasjon og fattigdom, og som sørger for at hjelpeorganisasjoner og kirker kommer seg til og fra avsidesliggende områder.

Mission Aviation Fellowship – MAF Norge
Postadresse: Mission Aviation Fellowship, Postboks 90, 0101 Oslo
Besøksadresse: St. Olavs gate 28, 0166 Oslo

MAF bruker følgende bankkonti: Gavekonto (hoved): 7058.63.60610.
Håpets Vinger og månedsbrev: 1503.24.46504. Brev til nye givere: 1503.25.33334

MAF bruker følgende Vippsnumre 77777 (hoved), 2424 og 2474. 

Organisasjonsnummer: 980421899

MAF behandler alle opplysninger om våre givere strengt konfidensielt. Behandlingen skjer i henhold til Personopplysningsloven. Les mer her

MAF Norge er godkjent av Innsamlingskontrollen

MAF tar ditt
personvern
på alvor
MAF tar ditt personvern på alvor

Vi ønsker at du skal være trygg når du bruker hjemmesiden vår. Vi benytter cookies (informasjonskapsler) for å sikre at du får en best mulig brukeropplevelse og for å hente inn statistikk for å gjøre siden bedre. Trykk OK for å akseptere vår bruk av cookies, eller trykk «her» for å lese mer om personvern.