Klar for takeoff?

 

CO-PILOT er en engasjementsgruppe og givertjeneste under vingene til Mission Aviation Fellowship, MAF Norge. Vi er ungdommer og unge voksne som bidrar til å holde livsviktige flyvninger i lufta, og tanken fyller vi med håp.

Vi flyr der ingen andre tør eller vil fly
Vårt oppdrag som co-piloter er å fly til alle verdens hjørner – og lande på noen av verdens mest avsidesliggende flystriper. Vi lander i ørken, i jungel og på fjell, der hvor ingen andre tør eller vil fly. Hvorfor? For å hjelpe mennesker som lever i isolasjon, er rammet av konflikt og katastrofe – vise dem nestekjærlighet og gi håp for fremtiden.

Pilotens høyre hånd
Ved å engasjere de rundt oss, flyr vi sammen for å hjelpe mennesker i nød. Fortsatt lever folk i ekstrem fattigdom og isolasjon, uten håp for fremtiden og evigheten. Dette gjør vi noe med.

Som pilotens høyre hånd er du med om bord for å skape fremgang og forandring for andre. Hver dag. Gjennom å gi en selvvalgt månedlig sum fylles flyene med fuel, og vi er i lufta!

Siamesiske tvillinger reddet i jungelen
Anica og Destin var sammenvokst ved fødselen og ble ved et mirakel født i jungelen i DR Kongo. Foreldrene måtte reise 15 timer på motorsykkel og 90 minutter med et MAF-fly for at barna skulle overleve. På sykehuset ble de vellykket separert og begge barna har det nå bra, takket være givere og co-piloter som holder flyene i lufta.

Er du klar for takeoff? Velkommen om bord!  

 

HANNE HODNE OM MAF CO-PILOT

 

I vår startet Hanne Hodne i en 20 prosent stilling i MAF som prosjektleder for CO-PILOT. Vi møtte henne på stand på Skjærgårds Music & Mission-festival for å lodde stemningen og høre hvordan hun trives i den nye jobben.

 

Les mer

 

 

 

 

@mafcopilot på Instagram

 

VIL DU BLI MED?

Ja, jeg vil bli MAF CO-PILOT

  • Bli oppdatert på hva som skjer i CO-PILOT og få ekslusiv invitasjoner til events.
  • Vi vil veldig gjerne sende deg ting på epost fremfor i posten!

 

DU KAN OGSÅ GI FAST PÅ SMS VED Å FYLLE INN TELEFONUMMERET DITT UNDER (52,- kroner pr. mnd)

 

 

Vennlig hilsen

Hanne Hodne, CO-PILOT
Har du spørsmål? Send meg en e-post på hanne@maf.no.