Velkommen til

MAF CO-PILOT

CO-PILOT er et fellesskap av unge MAF-supportere. Vi er ungdommer og unge voksne som bidrar til å holde livsviktige flyvninger i lufta, noe som gir hjelp og håp til mennesker i nød. Bli kjent med oss.

Vi flyr der ingen andre tør eller vil

Våre bushfly lander på noen av verdens mest avsidesliggende flystriper. Vi lander i ørken, i jungel og på fjell, der hvor ingen andre tør eller vil fly. Hvorfor? For å hjelpe mennesker som lever i isolasjon, er rammet av konflikt og katastrofe.

En CO-PILOT er pilotens høyre hånd

Ved å snakke med og engasjere andre ungdommer rundt oss, står vi sammen for å bringe hjelp og håp. 

Vårt mål i MAF CO-PILOT er at vi, som den yngre generasjon, kan stå sammen og vise verden at vi bryr oss!

Velkommen om bord!

Bli en CO-PILOT

Se hva som skjer
Bli fastgiver med avtalegiro

Bli med på ulike måter

Be oss på besøk

I CO-PILOT er vi flere som med glede kommer til din menighet, ungdomsgruppe, folkehøgskole e.l. for å dele fra MAFs internasjonale arbeid. Vi lover spennende historier og engasjerende aktiviteter. Les mer her

Del MAF med andre

En viktig del av arbeidet MAF Norge gjør er å øke bevisstheten rundt urettferdighet i verden. Bli med oss ved å prate om MAF, dele innleggene som publiseres på sosiale media og inviter andre med som CO-PILOT.

Arbeide i MAF

MAFs internasjonale operasjoner trenger piloter, flymekanikere, avionikere og mye mer. Kunne du tenke deg en fremtidig jobb i et unikt flyselskap? Les mer om å jobbe i MAF og bli med i Facebookgruppa MAFcrew.

Gi bort din bursdag

Har du det du trenger og ikke vet hva du skal ønske deg til bursdagen? Skriv opp jerrykanner på ønskelista og inviter venner til å gi en gave. Vi kan sende deg materiell! Du kan også opprette en Facebook innsamlingsaksjon.

Be for MAF

Helt siden oppstarten av MAF etter 2. verdenskrig, har bønn vært en essensiell del av arbeidet. Be om at mennesker skal få hjelp og bli reddet, om sikkerhet for piloter og arbeidere og at flere skal få høre om det viktige arbeidet.

Følg oss på Instagram

På Instagram får du jevnlig bilder, historier og nyheter fra MAFs arbeid. Følg med og hjelp oss å dele historiene på sosiale medier. 

@mafcopilot

Vennlig hilsen

Ingrid Klungerbo

Prosjektleder CO-PILOT
Mobil: +47 98017230
E-post: ingrid@maf.no