VELKOMMEN TIL LANSERINGSFEST FOR CO-PILOT

 

Lørdag 20. oktober sparker vi i gang CO-PILOT for alvor. Da inviterer vi til lanseringsfest på Café Pust på Majorsten.

Vi lover en hyggelig kveld med god kaffe og flere fine innslag, blant annet bandet Humming People og filosof Henrik Syse. Vi skal ha det gøy, sette søkelys på MAFs viktige arbeid, og få hjelp til å se vår verden i et større perspektiv. Her er det ingen aldersgrense.

STED: PUST (Slemdalsveien 1, 0369 Oslo)

TID: LØRDAG 20. OKTOBER, 2018 fra kl 20.00 – 23.00

 

 

Klar for takeoff?

 

CO-PILOT er en engasjementsgruppe og givertjeneste under vingene til Mission Aviation Fellowship, MAF Norge. Vi er ungdommer og unge voksne som bidrar til å holde livsviktige flyvninger i lufta, og tanken fyller vi med håp.

Vi flyr der ingen andre tør eller vil fly
Vårt oppdrag som co-piloter er å fly til alle verdens hjørner – og lande på noen av verdens mest avsidesliggende flystriper. Vi lander i ørken, i jungel og på fjell, der hvor ingen andre tør eller vil fly. Hvorfor? For å hjelpe mennesker som lever i isolasjon, er rammet av konflikt og katastrofe – vise dem nestekjærlighet og gi håp for fremtiden.

Pilotens høyre hånd
Ved å engasjere de rundt oss, flyr vi sammen for å hjelpe mennesker i nød. Fortsatt lever folk i ekstrem fattigdom og isolasjon, uten håp for fremtiden og evigheten. Dette gjør vi noe med.

Som pilotens høyre hånd er du med om bord for å skape fremgang og forandring for andre. Hver dag. Gjennom å gi en selvvalgt månedlig sum fylles flyene med fuel, og vi er i lufta!

Siamesiske tvillinger reddet i jungelen
Anica og Destin var sammenvokst ved fødselen og ble ved et mirakel født i jungelen i DR Kongo. Foreldrene måtte reise 15 timer på motorsykkel og 90 minutter med et MAF-fly for at barna skulle overleve. På sykehuset ble de vellykket separert og begge barna har det nå bra, takket være givere og co-piloter som holder flyene i lufta.

Er du klar for takeoff? Velkommen om bord!  

 

HANNE HODNE OM MAF CO-PILOT

 

I vår startet Hanne Hodne i en 20 prosent stilling i MAF som prosjektleder for CO-PILOT. Vi møtte henne på stand på Skjærgårds Music & Mission-festival for å lodde stemningen og høre hvordan hun trives i den nye jobben.

 

Les mer

 

 

 

 

@mafcopilot på Instagram

 

VIL DU BLI MED?

Ja, jeg vil bli MAF CO-PILOT

  • Bli oppdatert på hva som skjer i CO-PILOT og få ekslusiv invitasjoner til events.
  • Vi vil veldig gjerne sende deg ting på epost fremfor i posten!

 

DU KAN OGSÅ GI FAST PÅ SMS VED Å FYLLE INN TELEFONUMMERET DITT UNDER (52,- kroner pr. mnd)

 

 

Vennlig hilsen

Hanne Hodne, CO-PILOT
Har du spørsmål? Send meg en e-post på hanne@maf.no.