Klar for takeoff?

 

CO-PILOT er en engasjementsgruppe og givertjeneste under vingene til Mission Aviation Fellowship, MAF Norge. Vi er ungdommer og unge voksne som bidrar til å holde livsviktige flyvninger i lufta, og tanken fyller vi med håp.

Vi flyr der ingen andre tør eller vil fly
Vårt oppdrag som co-piloter er å fly til alle verdens hjørner – og lande på noen av verdens mest avsidesliggende flystriper. Vi lander i ørken, i jungel og på fjell, der hvor ingen andre tør eller vil fly. Hvorfor? For å hjelpe mennesker som lever i isolasjon, er rammet av konflikt og katastrofe. 

Og, vise nestekjærlighet og gi håp for fremtiden.

Pilotens høyre hånd
Ved å snakke med og engasjere de rundt oss, står vi sammen for å bringe hjelp og håp. Ditt bidrag som pilotens høyre hånd skaper fremgang og forandring. Hver dag. 

Vårt mål i MAF CO-PILOT er at vi, som den yngre generasjon, kan stå sammen og vise verden at vi bryr oss!

Er du klar for takeoff? Velkommen om bord!  

 

Hvordan kan du bidra?

 

FÅ BESØK

FÅ BESØK

I CO-PILOT er vi flere som med glede kommer til din menighet, ungdomsgruppe, folkehøgskole e.l. for å dele fra MAFs internasjonale arbeid. Vi lover spennende historier og engasjerende aktiviteter. Kontakt: hanne@maf.no.

VÆR KREATIV

VÆR KREATIV

Vær kreativ og gjør noe gøy sammen med familie, venner og ungdomsgruppe for å spre ordet. Eksempler: arranger konsert, kakesalg, klesbyttemarked eller filmkveld. Eller kom på noe nytt!

MAF CREW

MAF CREW

MAFs internasjonale operasjoner trenger piloter, flymekanikere, avionikere og mye mer. Kunne du tenke deg en fremtidig jobb i verdens mest uvanlige flyselskap? Les mer på maf.no/jobbeimaf og bli med i Facebookgruppa MAFcrew.

FEIRE BURSDAG

FEIRE BURSDAG

Har du det du trenger og ikke vet hva du skal ønske deg til bursdagen? Skriv opp jetfuel på ønskelista og inviter venner til å gi en gave. Vi kan sende deg materiell! Du kan også opprette en Facebook innsamlingsaksjon.

BE

BE

Helt siden oppstarten av MAF etter 2. verdenskrig, har bønn vært en essensiell del av arbeidet. Be om at mennesker skal få hjelp og bli reddet, om sikkerhet for piloter og arbeidere og at flere skal få høre om det viktige arbeidet.

GI EN GAVE

GI EN GAVE

MAFs arbeid er bygget på enkeltpersoners generøse bidrag! Vil du være med? Skriv deg opp som CO-PILOT nederst på siden her. Du kan også gi en gave via Vipps til 77777 (mrk. copilot).

 

MAF COPILOT VIDEO

 

HANNE HODNE OM MAF CO-PILOT

 

I vår startet Hanne Hodne i en 20 prosent stilling i MAF som prosjektleder for CO-PILOT. Vi møtte henne på stand på Skjærgårds Music & Mission-festival for å lodde stemningen og høre hvordan hun trives i den nye jobben.

 

Les mer

 

 

 

 

Følg @mafcopilot på Instagram

 

VIL DU BLI MED?

Ja, jeg vil bli MAF CO-PILOT

  • Bli oppdatert på hva som skjer i CO-PILOT og få ekslusiv invitasjoner til events.
  • Vi vil veldig gjerne sende deg ting på epost fremfor i posten!

 

DU KAN OGSÅ GI FAST PÅ SMS VED Å FYLLE INN TELEFONUMMERET DITT UNDER (52,- kroner pr. mnd)

 

 

Vennlig hilsen

Hanne Hodne, CO-PILOT
Har du spørsmål? Send meg en e-post på hanne@maf.no.