Velkommen til

MAF CO-PILOT

Klar for takeoff?

CO-PILOT er et fellesskap av unge MAF-supportere. Vi er ungdommer og unge voksne som bidrar til å holde livsviktige flyvninger i lufta, noe som gir hjelp og håp til mennesker i nød. Bli kjent med oss.

Vi flyr der ingen andre tør eller vil

Våre bushfly lander på noen av verdens mest avsidesliggende flystriper. Vi lander i ørken, i jungel og på fjell, der hvor ingen andre tør eller vil fly. Hvorfor? For å hjelpe mennesker som lever i isolasjon, er rammet av konflikt og katastrofe.

En CO-PILOT er pilotens høyre hånd

Ved å snakke med og engasjere andre ungdommer rundt oss, står vi sammen for å bringe hjelp og håp. 

Vårt mål i MAF CO-PILOT er at vi, som den yngre generasjon, kan stå sammen og vise verden at vi bryr oss!

Velkommen om bord!

Hvordan kan du engasjere deg?

Be oss på besøk

I CO-PILOT er vi flere som med glede kommer til din menighet, ungdomsgruppe, folkehøgskole e.l. for å dele fra MAFs internasjonale arbeid. Vi lover spennende historier og engasjerende aktiviteter. Kontakt: hanne@maf.no.

Del MAF med andre

Vær kreativ og gjør noe gøy sammen med familie, venner og ungdomsgruppe så andre får høre om MAF. Eksempler: arranger konsert, kakesalg, klesbyttemarked eller filmkveld. Eller kom på noe nytt!

Arbeide i MAF

MAFs internasjonale operasjoner trenger piloter, flymekanikere, avionikere og mye mer. Kunne du tenke deg en fremtidig jobb i et unikt flyselskap? Les mer om å jobbe i MAF og bli med i Facebookgruppa MAFcrew.

Gi bort din bursdag

Har du det du trenger og ikke vet hva du skal ønske deg til bursdagen? Skriv opp jerrykanner på ønskelista og inviter venner til å gi en gave. Vi kan sende deg materiell! Du kan også opprette en Facebook innsamlingsaksjon.

Be for MAF

Helt siden oppstarten av MAF etter 2. verdenskrig, har bønn vært en essensiell del av arbeidet. Be om at mennesker skal få hjelp og bli reddet, om sikkerhet for piloter og arbeidere og at flere skal få høre om det viktige arbeidet.

Følg oss på Instagram

Engasjer deg ved å følge oss på Instagram. Se våre flyoperasjoner over hele verden og hjelp oss å dele historiene på sosiale medier. 

Besøk oss på Instagram

Bli en CO-PILOT

Vær med å gi til MAF på flere måter

Gi med kort eller Vipps
Bli fastgiver via SMS

Gi 52 kroner hver måned på SMS via din mobilregning

Bli fastgiver med avtalegiro

Vennlig hilsen

HANNE HODNE

Prosjektleder CO-PILOT
Mobil: +47 90737131
E-post: hanne@maf.no