Elektriske fly og bærekraftig luftfart. – Nærmere enn vi tror?

Visjonære ledere innen bærekraftig luftfart samles i morgen 10. mars til online-konferansen «Ecological and Electric Aviation» i Helsinki Finland.

Hensikten med konferansen er å gi oppdatert informasjon om den raske miljøutviklingen innen flyteknologi. Målet er også å belyse muligheter for hvordan denne utviklingen bidrar til å bekjempe klimaendringene. 

Foredragsholdere kommer fra en rekke ledende aktører som Airbus, magniX, Finnair, Finavia (tilsv. Avinor), samt Rolls Royce Electric Norway som er representert ved Dr. Ing. Sigurd Øvrebø, administrerende direktør for bærekraftig luftfart.

Den tredje økologiske og elektriske luftfartskonferansen er organisert av MAF Finland og Helsinki Electric Aviation Association.

Ønskes intervju med noen av foredragholderne, kan du kontakte Janne Rapponen direkte på mobil +358504483274 eller via nettside: https://eeac.fi/contact/.

Nettside for konferanse: https://eeac.fi

– Pilotene er veldig snille, og de har svært gode flyferdigheter. Jeg er takknemlig for at MAF flyr til isolerte steder som dette, sier Ruth før hun avslutter med å si:
– Jeg elsker å fly med MAF

Jemimah Ruth Aarakit
Legg til din overskrift her

MAF Norges formål er å hjelpe mennesker i isolasjon, konflikt og katastrofe, samle inn penger til MAFs internasjonale arbeid, rekruttere personell og spre relevant informasjon.

Arbeidet drives med støtte fra givere og støttespillere i Norge. MAF Norge mottar ingen offentlig støtte. Vi legger vekt på lave administrasjonskostnader og effektiv drift, slik at mest mulig av pengene kan overføres til livsviktige flyoperasjoner rundt om i verden. 

Eller galler beståande av x-antall bilderi (900px bredde)

Eller galler beståande av x-antall bilderi (sidebredde 1140px)

Eller galler beståande av x-antall bilderi (full bredde)