Arv til din hjertesak?

Hva vil du gi videre til neste generasjon? 
 

MAF redder liv med bushfly hver dag – ditt bidrag kan gjøre en stor forskjell.

Ønsker du å vite mer om hvordan du kan gi arv til MAF?

Kontakt oss på telefon 40 12 77 77 for en uformell prat, eller kontakt daglig leder Willy Ludvigsen direkte på telefon 99 64 60 30 – eller send e-post til willy@maf.no.

 

Trenger du advokat til å se på ditt testamente?

Vi har et samarbeid med «Advokatfelleskapet» som gir førstegangskonsultasjon uavhengig av tidsbruk, og 20 prosent på timepris 2.250. Direkte: 907 609 44. Telefon sentralbord: 38 17 89 40. E-post:fe@advfellesskapet.no

logo copy

MAF redder liv med busfhly

– MAF (Mission Aviation Fellowship)

 

MAFs grunnleggere drømte under andre verdenskrig i 1945 om å bruke fly til å gi liv og håp i fredstid. Deres visjon var: Fra krigsfly til fredsfly. Hver dag letter vår bushfly for å avhjelpe mennesker i nød.

Vi flyr for den fødende kvinnen i Kongos jungel, moren som flykter med fire barn fra militser, barnet som må opereres på sykehus, biskopen som skal ut i fredsmegling, leger og misjonærer som skal ut til isolerte strøk for å lindre nød.

MAF har vi 138 fly i 34 land og samarbeider mer enn 1500 organisasjoner for å hjelpe fattige og isolerte. Vi bringer helse, sprer kjærlighet og er med å bygge gode samfunn. Med bushfly kan MAF lande på mer enn 1650 flystriper – i sumpområder, i ørken og på fjell. MAF er ofte eneste livline for isolerte samfunn.

Med 5000 årlige ambulanseflyvninger henter vi ut syke, fødende eller krigsskadde mennesker som før måtte gå i dagevis til nærmeste sykehus.

Utallige mennesker mottar hjelp fordi tusenvis av gode givere holder flyene våre i luften.

 
 

Et eksempel på vårt arbeid: Luftbroen i DR Kongo

«I 1996 reddet MAF livet til meg og min familie. Å få MAF tilbake hit til Bukavu er et mirakel for meg. Denne støtten er veldig viktig.» Dr. Denis Mukwege, Nobelprisvinner

2020 markerte starten på et spennende samarbeid mellom MAF og Panzi-

sykehuset. Da ble det etablert en luftbro der bushflyene overvinner infrastrukturens utfordringer. Nå frakter flyene legeteam ut til isolerte områder slik at de kan operere og gi sårt tiltrengt legehjelp lokalt. Kvinner som er hardt skadet flys tilbake til sykehuset for videre behandling.  

Les mer om samarbeidet mellom fredsprisvinneren og MAF her

Mission Aviation Fellowship – MAF Norge
Postadresse: Mission Aviation Fellowship, Postboks 90, 0101 Oslo
Besøksadresse: St. Olavs gate 28, 0166 Oslo

MAF bruker følgende bankkonti: Gavekonto (hoved): 7058.63.60610.
Håpets Vinger og månedsbrev: 1503.24.46504. Brev til nye givere: 1503.25.33334

MAF bruker følgende Vippsnumre 77777 (hoved), 2424 og 2474. 

Organisasjonsnummer: 980421899

MAF behandler alle opplysninger om våre givere strengt konfidensielt. Behandlingen skjer i henhold til Personopplysningsloven. Les mer her

MAF Norge er godkjent av Innsamlingskontrollen

REISEN INN I DYPE LANDSKAP
– et sant drama fra Kongos jungel

Bestill gratis bok

MAF tar ditt
personvern
på alvor
MAF tar ditt personvern på alvor

Vi ønsker at du skal være trygg når du bruker hjemmesiden vår. Vi benytter cookies (informasjonskapsler) for å sikre at du får en best mulig brukeropplevelse og for å hente inn statistikk for å gjøre siden bedre. Trykk OK for å akseptere vår bruk av cookies, eller trykk «her» for å lese mer om personvern.