Arv til din hjertesak?

Hva vil du gi videre til neste generasjon? 
 

MAF redder liv med bushfly hver dag – ditt bidrag kan gjøre en stor forskjell.

Ønsker du å vite mer om hvordan du kan gi arv til MAF?

Kontakt oss på telefon 40 12 77 77 for en uformell prat, eller kontakt daglig leder Willy Ludvigsen direkte på telefon 99 64 60 30 – eller send e-post til willy@maf.no.

MAF redder liv med busfhly

– MAF (Mission Aviation Fellowship)

 

MAFs grunnleggere drømte under andre verdenskrig i 1945 om å bruke fly til å gi liv og håp i fredstid. Deres visjon var: Fra krigsfly til fredsfly. Hver dag letter vår bushfly for å avhjelpe mennesker i nød.

Vi flyr for den fødende kvinnen i Kongos jungel, moren som flykter med fire barn fra militser, barnet som må opereres på sykehus, biskopen som skal ut i fredsmegling, leger og misjonærer som skal ut til isolerte strøk for å lindre nød.

MAF har vi 138 fly i 34 land og samarbeider mer enn 1500 organisasjoner for å hjelpe fattige og isolerte. Vi bringer helse, sprer kjærlighet og er med å bygge gode samfunn. Med bushfly kan MAF lande på mer enn 1650 flystriper – i sumpområder, i ørken og på fjell. MAF er ofte eneste livline for isolerte samfunn.

Med 5000 årlige ambulanseflyvninger henter vi ut syke, fødende eller krigsskadde mennesker som før måtte gå i dagevis til nærmeste sykehus.

Utallige mennesker mottar hjelp fordi tusenvis av gode givere holder flyene våre i luften.

 
 

Et eksempel på vårt arbeid: Luftbroen i DR Kongo

«I 1996 reddet MAF livet til meg og min familie. Å få MAF tilbake hit til Bukavu er et mirakel for meg. Denne støtten er veldig viktig.» Dr. Denis Mukwege, Nobelprisvinner

2020 markerte starten på et spennende samarbeid mellom MAF og Panzi-

sykehuset. Da ble det etablert en luftbro der bushflyene overvinner infrastrukturens utfordringer. Nå frakter flyene legeteam ut til isolerte områder slik at de kan operere og gi sårt tiltrengt legehjelp lokalt. Kvinner som er hardt skadet flys tilbake til sykehuset for videre behandling.  

Les mer om samarbeidet mellom fredsprisvinneren og MAF her