No feed found with the ID 2. Go to the All Feeds page and select an ID from an existing feed.

Daglig leder i MAF Norge, Willy Andre Ludvigsen, var innom Hovedkontoret på TVL for et par dager siden. Her forteller han den sterke historien om da faren forsvant i Kongos jungel. Sjekk ut informasjon under bildet for å se programmet.

MANGE FIKK SYNET TILBAKE ✈️❤️

I Marsabit og Moyale i Nord-Kenya fikk flere hundre mennesker synet tilbake etter at det ble satt opp en mobil øyeklinikk i samarbeid med Fred Hollows Foundation. Legeteamet tilbudte gratis kontroll, og 2 350 pasienter med ulike øyesykdommer fikk ...behandling. Mer enn 300 ble operert for grå stær.
«Vi føler vi oss velsignet som får samarbeide med MAF, det gjør oss i stand til å tilby øyeklinikk til så isolerte mennesker. Dette området har tidligere vært ansett som utilgjengelig grunnet de enorme avstandene," sa Catherine Jakaiti, programleder for Fred Hollows Foundation.

Foto: Jacqueline Mwende

EIVIND LINDTJØRN I CHAD ✈️

«Jeg tilbragte to netter under vingen i Bardai mens jeg ventet på mine passasjerer. Denne turen var for luftfartsmyndigetene som har en radio-reléstasjon i Bardai. Én gang i året flyr vi opp teknikere og reservedeler for å vedlikeholde stasjonen som ...drives av solcellepaneler. På tross av de tydelige sporene etter Libya-krigen som raste her i 9 år på 80-tallet, og at området er fullt av landminer, er det en veldig fredfull plass. Ikke en lyd. Ikke noe nettverk.»

Hilsen Eivind

MAF-PILOT EIVIND LINDTJØRN I CHAD ✈️

Den siste måneden har MAFs norske utsending Eivind Lindtjørn gjort flyoperasjoner i Chad. Han forteller:

«De siste ukene har vært enormt inspirerende, og mest av det å se hvor viktig disse flyvningene er. MAF sørger for sikker ...lufttransport mellom blant annet Abeche og Ndjamena der alternativet er 14 timer i buss eller bil på elendige og utrygge veier.
Nylig fløy jeg blant annet Jamie og mannen som er misjonærer for Mission Baptiste i Abeche helt i øst (bildet), hun er sykepleier og mannen kirurg.»

Takk for all støtte!

MOR OG BARN REDDET AV EN TIMES FLYTUR ❤️✈️

Unge Pendo og hennes nyfødte baby har det bra, takket være en nylig ambulanseflyvning med MAF.

Da vannet gikk etter bare seks måneder, sto livet hennes og det ufødte barnet på spill. Hun trengte akutt hjelp og måtte raskt ...komme seg til sykehuset i hovedstaden Dodoma, fra Arusha i det nordlige Tanzania. Det lokale sykehuset hadde ikke utstyrt for å håndtere situasjonen.

Pendo ville ikke klart en dagsreise langs en farlig og humpete vei bakpå en motorsykkel.
En times flytur var det Pendo trengte. En ambulanse møtte flyet etter landing og fraktet henne umiddelbart til Arusha Lutheran Medical Center hvor babyen hennes ble født ved keisersnitt.

#bushfly
#viflyrforlivet
#medevac
@maftanzania

FLYET TROSSER EKSTREME VÆRFORHOLD 🌊 ✈️

Hvert år rundt januar blir vindene unormalt kraftige utenfor kysten av Papua Ny-Guniea. Vindene øker kraftig og bølgehøyden i havet høye og krappe. Den avsidesliggende øya Wuvulu, omtrent 130 mil fra kysten, rammes av disse ...værforholdene. Reise med båt til fastlandet blir da både risikabelt og vanskelig. I løpet av disse ukene er MAF den eneste livlinen til eller fra øya for befolkningen.

FIKK FØRSTE KONTAKT MED RYAN I FENGSELET ‼️✈️

MAF-pilot Ryan Koher sitter fortsatt uskyldig i fengsel i Mosambik og MAF jobber iherdig for å få satt han fri. Hans kone Annabel kommer likevel med en oppmuntrende oppdatering da hun kan fortelle at familien hørte stemmen hans på ...telefonen for første gang på 11 uker.

«Det var oppmuntrende å høre Ryans stemme og vite at han har det bra med tanke på omstendighetene. Å vekke guttene med Ryans stemme på høyttaleren og se de store smilene deres var et sterkt øyeblikk. Jeg føler en økt fred og et sterkere håp når vi fortsetter å vente på hans løslatelse.»

Send gjerne en bønn om hjelp i denne situasjonen.

ISOLERT SKOLE FEIRET SINE FØRSTE EKSAMENSELEVER 🙌🏼✈️

For litt over to år siden åpnet Nomad Mougulu High School, som ble bygget med støtte fra MAF. Skolen ligger isolert i Western Province i Papua Ny-Guineas høyland, og kan kun nås til fots eller med fly. 50 elever ble ...feiret med storslått eksamensseremoni, og ifølge lærerne stod de unge elevene prøven med glans 👏🏼 For folket i Mougulu har ikke skole vært en selvfølge, derfor var stemningen preget av både høytid og stor glede.

Tilgang til god utdanning er de viktigste byggesteinene for velstand, bedre helse og likeverd i alle samfunn. Vi gleder oss sammen med folket i Mougulu!

#viflyrforlivet