• Unik jerrykanne donert av kunstner Martin Whatson

  Den anerkjente kunstneren Martin Whatson har dekorert noen få, svært unike jerrykanner til inntekt for MAFs livsviktige flyvninger.

  Les mer Auksjonen
 • Gi julehåpet vinger

  Akkurat nå kan du redde liv og bringe håp til mennesker i isolasjon og fattigdom. Vi har fly og piloter, men trenger din hjelp til å fly for livet.

  Gi julegave til MAF Se hva du bidrar til
 • Bli fastgiver

  Takket være gode faste givere kan vi holde flyene i lufta og hver dag redde mennesker som trenger både akutt og langsiktig hjelp.

  Bli MAF-partner
 • Våre bushfly bringer nødhjelp og håp

  Velkommen til verdens mest unike flyselskap.

  Lær om MAF på 29 sekunder
 • MAF flyr der andre

  ikke vil eller tør fly

  Hver gang våre piloter går på vingene, vet de at det er på grunn gavmilde givere. Hver gang vi redder et liv, vet de som får hjelp at MAF flyr gratis fordi mennesker i Norge betaler turen.

  Gi en gave til MAF i dag! Bli bedre kjent med MAF
 • Pappa

  Hvor ble du av?

  Den 24. august 1974 forsvant misjonsflygeren Martin Ludvigsen et sted i Kongos dype jungel. Ryktene om hva som skjedde med ham og det lille Cessnaflyet spredte seg raskere enn præriebrannene i tørkeperioden. Midt i krigssonen i det østlige Kongo tar tre brødre seg frem i ugjennomtrengelig jungel, ekstrem varme og fuktighet, ville dyr og plagsomme insekter.

 • VELKOMMEN TIL VERDENS MEST

  UVANLIGE FLYSELSKAP

  MAF flyr over ørkener, jungel, fjell og sumper. I områder der reisen på bakken tar dager eller uker – der det ikke finnes veier – eller de er ubrukelige deler av året.

  Les mer om MAF

MAFS JULEGAVEKORT

Årets kanskje viktigste julegave?

 

Gi et jerrykannekort med valgfritt beløp til venner og familie. En gave som sprer julehåp til jordens ender. For to jerrykanner til 312,- flyr vi i 40 minutter, nok til å redde et liv. Skriv inn navn og antall du ønsker i skjema under, så sender vi deg kort i posten.

Jeg vil bestille MAFs julegavekort!

 • Skriv gjerne inn din epost om du vil motta bekreftelse på at vi har mottatt bestillingen.