Derfor flyr vi

 

HVERT 4. MINUTT LETTER ELLER LANDER ET MAF-FLY

– for å redde mennesker i isolasjon, konflikt og katastrofe.

Mange kaller MAF for verdens mest uvanlige flyselskap. Våre bushpiloter er spesialtrente og kan lande under ekstreme forhold i ørken, jungel og på fjell i noen av verdens mest utsatte områder. Vi flyr ikke på feriereiser, men opererer kun i fattige, isolerte og ofte krigsherjede områder for å hjelpe mennesker i nød.

 

 

Her kan du se hvordan vi jobber:

 

Sammen med Kine laget vi denne videoen etter besøket på Madagaskar i høst. Det ble mange sterke inntrykk – og noen har vi dokumentert her. 

 

 

MAF-pilot Brett Reierson forteller den gripende historien om hvordan to siamesiske tvillinger ble mirakuløst reddet etter fødsel i Kongos jungel.

 

 

VISSTE DU AT MAF HAR FLEST DESTINASJONER I VERDEN? 

Der syke, fødende eller krigsskadde mennesker før måtte gå i dagevis til nærmeste sykehus, kan vi hente dem ut på kort tid med fly. 

 

 

 

MAF FLYR DER INGEN ANDRE VIL ELLER TØR FLY ✈️

MAF lander på små jungelstriper, åskammer, ørken og sumpområder – ofte under ekstreme forhold for å hjelpe de som trenger det mest. 

 

 

MAF MULIGGJØR ANDRES ARBEID✈️

Vi gjør det mulig for andre hjelpeorganisasjoner å gjøre jobben sin. Vi flyr nærmere 2000 organisasjoner til områder i konflikt og katastrofe. 

 

 

 

Flere aktuelle artikler