vipps

77777

Gi i Vipps-appen

 sms

MAF til 2474

Gi to jerrykanner for 312,-

bank

7058.63.60610

Gi direkte til gavekonto

Marys fremtid ble totalt forandret

Vi møter Mary på området til organisasjonen Across, en av samarbeidspartnerne til MAF i Arua i Nord-Uganda. Her flyr MAF flere ganger i uken med arbeidere og hjelp til flyktninger fra Sør-Sudan. Hele 2,2 millioner flyktninger bor i dette området rundt grensen til det krigsherjede landet.

Konflikten splittet familien
Den unge moren er nå gift og har tre små barn. At livet skulle bli så meningsfullt var bare noe hun drømte om som barn i flyktningeleiren.

– Oppveksten min var vanskelig, forteller hun. Jeg ble forlatt av mine foreldre som 11-åring. De ble adskilt på grunn av konflikten. Min far var aktiv i kampen om selvstyre i Sør-Sudan, mens min mor ikke kunne ta vare på oss. Min bror og jeg vokse opp med bestefar i en flyktningeleir i nærheten av Yai i Sør-Sudan.

«For meg er historien om Jesus som ble født i fattigdom et budskap som kan skape fred og håp på vår jord.»

 

 

Skolegang åpnet muligheter
Mary snakker fort og er tydelig engasjert når hun forteller om hvordan veien åpnet seg for henne.

– Jeg var motivert i barndommen, men også heldig, sier Mary med et glimt i øyet. Min historie kunne vært helt annerledes, men med økonomisk støtte fra UNCHR (FNs høykommissær for flyktninger) åpnet det seg en mulighet for meg å få en utdannelse, noe som resulterte i en masterstudie i logistikk. Nå jobber jeg med bøker og radio, for å dele kunnskap og håp om forandring for barn som er rammet av dagens konflikt.


M
øtte Gud
En morgen for 8 år siden hørte Mary en preken av en lokal pastor som gav henne en enda dypere mening i tilværelsen.

– Livet mitt ble totalt forandret. Jeg fikk et møte med Gud. Jeg kjente en overveldende kjærlighet som jeg nesten ikke kan beskrive. Jeg har opplevd mye krig i livet mitt, og krig er fortsatt en del av livet her, men for meg er historien om Jesus som ble født i fattigdom et budskap som kan skape fred og håp på vår jord. Det vil jeg bruke fremtiden min på å gi videre og hjelpe andre.

 

 

Takk for gave til MAF!

Her kan du gi trygt og sikkert med bankkort.

Trinn 1 av 3

33%
  • Pris: Kr 156,00
  • Alle gaver går til drivstoff for å holde flyene i lufta. Derfor regner vi gaver i antall jerrykanner!
  • Kr 0,00

 

 

 

Julegaven som redder liv og gir håp til mennesker i isolasjon, konflikt og katastrofe!