Det er nesten så jeg ikke tør formulere spørsmålet.

For tre måneder siden kom opprørerne til landsbyen hennes. Da skytingen begynte, måtte Awa Dakol slippe alt hun hadde i hendene og løpe. Over alt rundt henne falt mennesker døde om.

Hun hoppet over lik.

Hun så tre av sine egne barn bli drept.

Hun kunne ikke beskytte dem.

Under en slik vill flukt er man overlatt til seg selv. Hun lå i skjul gjennom natten før hun flyktet videre sørover, over grensen til Uganda. Først når hun kommer til den store leiren Adjumani føler hun seg trygg. Hun har mistet alt. Nå tar hun seg av tre andre barn som har mistet foreldrene sine.

Historien til Awa er ikke unik. Det er mange, mange, mange som forteller slike historier. I Adjumani kan Awa få hjelp. Blant annet fordi MAF bistår hjelpeorganisasjoner med transport.

 

Jeg har selv vært på flukt fra krigens redsler i Kongo og vet hvor viktig MAFs hjelp er i slike situasjoner. Ditt bidrag er viktig for at vi skal kunne hjelpe traumatiserte mennesker som Awa med våre småfly.

1180_Caravan-take-off-høy-CROP

Hilsen Willy André Ludvigen, daglig leder i MAF

 

Gi gave på sms

Hjelp oss med flybensin for 200,- ved å sende:

MAF til 2377

Gi med bankkort

Gi gave enkelt og sikkert med ditt bankort

Gi gave

Gi GAVE med Vipps

Støtt MAF
i Vipps-appen

Nr: 77777

Se bilder fra Adjumani flyktningleir

Hvem er MAF?

Mission Aviation Fellowship er en verdensledende aktør/NGO innen bistandsflyging med småfly. MAF har hovedkontorer i England, Australia og USA. MAF er en internasjonal misjons- og bistandsorganisasjon og et flyselskap som opererer mer enn 140 småfly fra baser i over 25 land, og lander på ca. 3000 flystriper – ofte under svært krevende forhold. Hvert tredje minutt er det et MAF-fly som letter eller lander et sted i verden.

 

Les mer om MAF
Flere aktuelle artikler