• Støtt MAF med flybensin hver måned

    Vil du bli MAF-partner?

    En jerrykanne bidrar til at MAF får en jerrykanne med flybensin. For en kanne kan vi fly i 20 minutter. Ofte er en jerrykanne nok til å redde et liv.

    MAF-pilot Eivind J. Lindtjørn i Sør-Sudan

MAF flyr der andre ikke vil eller tør å fly.

Vi flyr hjelpen helt frem til mennesker som bor på noen av verdens mest utilgjengelige steder. Mennesker som ellers ikke ville hatt tilgang til skole eller helsetjenester og som ikke ville ha hørt de gode nyhetene om Jesus.

En reise som langs bakken kan ta fra en til tre dager, vil med fly ta mindre enn en time. Og der MAF opererer er fly ofte det eneste alternativet; som i regnskogen på Papua Ny-Guinea der en times flytur tilsvarer mer enn en uke til fots på jungelstier. Eller under regntiden i Tanzania når veiene gjøres om til gjørmeelver.

 Malambo-Elisha-Tanzania-Fuel--header

Gi jerrykanner med flybensin hver måned

Bli MAF-Partner

  • Vi vil veldig gjerne sende deg ting på epost fremfor i posten!

Hvorfor

støtte MAF med flybensin?

VI FLYR FOR LIVET, MEN UTEN FLYBENSIN KOMMER VI IKKE LANGT!

Problem: Flybensinprisene stiger kraftig. Konsekvens: Vi ikke kan fly like mye som tidligere. Løsning: Vi trenger mer penger til flybensin for å kunne fly like mye (helst mer)

Flybensinpriser forklart på under ett minutt

Hjelp oss å få hjelpen helt fram til de som trenger det mest hver måned!

 

 

Fly MAF-partner

 

Hvis du vil hjelpe oss med å betale for flybensin, er det til  stor hjelp for oss.

For to jerrykanner kan vi fly 13 passasjerer over en distanse på 70 km med de store Cessna Caravan-flyene våre. Med de mindre flyene, Cessna 182, kan vi for to jerrykanner fly tre  passasjerer hele 220 km.

Vi bruker mer penger på flybensin enn vi gjør på innkjøp av fly og vedlikehold til sammen. Så ved å gi en jerrykanne eller to, bidrar du stort!

Vil du hjelpe med en eller flere jerrykanner hver måned?