• GI JULEHÅPET VINGER

    Send JULEGAVEN til 2474 (200) eller VIPPS 77777, så fyller vi tankene!

    Gi julegave til MAF Gi gave med bankkort
  • På rett sted til rett tid

    I førjulstiden kan du møte MAF rundt om i hele landet, blant annet på juleturné med Trine Rein – i tillegg kommer MAF-pilot Eivind Lindtjørn til Norge.

    EVENTS

MAF-pilot Eivind Lindtjørn på veien i Norge

I slutten av november får vi besøk av vår egen MAF-pilot Eivind Lindtjørn. Han jobber i disse dager i Uganda, og flyr jevnlig arbeidere, medisinsk personell, misjonærer og utstyr til de omkringliggende landene som er rammet av tørke og konflikter. 

Et besøk av Eivind byr på sterke historier, videoer og et verdifullt innblikk inn i et viktig arbeid. Eivind vil være operativ fra 22. november til tirsdag 5. desember, både på dagtid og kveldstid.

Les mer

Julegaven: Turné med Trine Rein og Eli Kristin Hansveen

Trine Reins julekonsert JULEGAVEN, med operasanger Eli Kristin Hanssveen som gjest, gjennomføres i år i samarbeid med MAF Norge. På hele 37 konserter rundt om i Norge kan du få en god forsmak på julens budskap. Første konsert er i Rotnes kirke 28. november. 

I august tok vi med Trine til Uganda for å få et innblikk i arbeidet som drives. Møte med MAFs eget mannskap og flyktninger fra Sør-Sudan i Nord-Uganda, satte spor som vil prege konserten. 

Julegaven turnéliste

 

VIL DU HA BESØK AV MAF?

IKKE NØL MED Å TA KONTAKT HER 

MAF har skapt fred, reddet syke og håndtert kriser over hele verden siden andre verdenskrig. Vi besøker jevnlig menigheter, klubber og skoler hvor vi viser film og forteller noen av våre beste historier. Og de finnes det mange av…

MAFs historie er fortellingen om mennesker som har et ukuelig pågangsmot, en vilje til å ofre mye, og et stort hjerte for å hjelpe andre. I begynnelsen vokste det fram tre grupper som startet med flyvninger, en i USA, en i Storbritannia, og en i Australia. Alle disse tre gruppene hadde problemer i oppstarten, og alle mistet tidlig et av flyene sine. Men mange erfaringer ble gjort, og ut av dette vokste det en organisasjon som nå heter «Mission Aviation Fellowship».

 Ta kontakt, og vi lover å gi dere en annerledes og inspirerende opplevelse!