TRINE REIN: JULEGAVEN

Trine Uganda Julegaven 2017

Trine Reins julekonsert «Julegaven», med operasanger Eli Kristin Hanssveen som gjest, gjennomføres i år i samarbeid med MAF Norge. På hele 37 konserter rundt om i Norge kan du få en god forsmak på julen budskap. I august tok vi med Trine til Uganda for å få et innblikk i arbeidet som drives. Møte med MAFs eget mannskap og flyktninger fra Sør-Sudan i Nord-Uganda, satte spor som vil prege konserten.

Detaljert reiserute

 

EIVIND LINDTJØRN TIL NORGE

I slutten av november er vi så heldige å få besøk av vår egen MAF-pilot Eivind Lindtjørn. Han jobber i disse dager i Uganda, og flyr jevnlig misjonærer, arbeidere, medisinsk personell og utstyr til de omkringliggende landene som er rammet av tørke og konflikter. Vi besøkte han forrige uke – det var både inspirerende og motiverende å se det viktige arbeidet.

Et besøk av Eivind byr på gode historier, videoer og et verdifullt innblikk inn i vårt arbeid. Eivind vil være operativ fra 22. november til tirsdag 5. desember, både på dagtid og kveldstid.

Les mer om arrangementene

 

MAF PÅ BESØK

MAF har skapt fred, reddet syke og håndtert kriser over hele verden siden andre verdenskrig. Vi besøker jevnlig menigheter, klubber og skoler hvor vi viser film og forteller noen av våre beste historier. Og de finnes det mange av…

«– Fly har spredd så mye død og ødeleggelse under krigen. Hvorfor kan de ikke brukes til å gi liv og håp i fredstid?» (Stuart King, en av MAFs grunnleggere)

MAFs historie er historien om mennesker som har et ukuelig pågangsmot, en vilje til å ofre mye, og et stort hjerte for å hjelpe andre. I begynnelsen vokste det fram tre grupper som startet med flyvninger, en i USA, en i Storbritannia, og en i Australia. Alle disse tre gruppene hadde problemer i oppstarten, og alle mistet tidlig et av flyene sine. Men mange erfaringer ble gjort, og ut av dette vokste det en organisasjon som nå heter «Mission Aviation Fellowship».

DETALJER KOMMER