• Papua, Indonesia

  Papuas flyvende skolebuss

  MAF sørger for at barn som bor på øya Papua kommer seg 50 mil til skolen på 40 minutter – alternativet er 18 dagers gange i fjellet!

 • Vanga, DR Kongo

  Siamesiske tvillinger født i jungelen

  Siamesiske tvillinger født i jungelen i DR Kongo! Hør og se MAF-pilot Brett Reierson fortelle denne dramatiske (og heldigvis lykkelige) historien.

 • Velkommen 3. mars

  Fly-in Vermundsjøen

  Det blir gudstjeneste i Åsnes Finnskog kirke klokken 13.00. Hold også av 10. mars i tilfelle dårlig vær.

 • Madundas, Tanzania

  MAF flyr inn legehjelp

  Den lille jenta til Oliva er syk og trenger legehjelp. Uten MAF ville det tatt henne tre dager å gå til nærmeste sykehus.

 • Vi flyr for livet

  Vi flyr over ørken, jungel, fjell og sumper for å redde liv – i områder hvor reisen på bakken kan ta dager eller uker.

  Bli MAF-partner
 • Velkommen som MAF-partner

  «For en jerrykanne kan jeg fly i 20 minutter. Ofte er en kanne nok til å redde et liv.» Eivind Lindtjørn, MAF-pilot i Uganda

  Bli MAF-partner!

VIL DU HA BESØK AV MAF?

IKKE NØL MED Å TA KONTAKT HER 

MAF har skapt fred, reddet syke og håndtert kriser over hele verden siden andre verdenskrig. Vi besøker jevnlig menigheter, klubber og skoler hvor vi viser film og forteller noen av våre beste historier. Og de finnes det mange av…

MAFs historie er fortellingen om mennesker som har et ukuelig pågangsmot, en vilje til å ofre mye, og et stort hjerte for å hjelpe andre. I begynnelsen vokste det fram tre grupper som startet med flyvninger, en i USA, en i Storbritannia, og en i Australia. Alle disse tre gruppene hadde problemer i oppstarten, og alle mistet tidlig et av flyene sine. Men mange erfaringer ble gjort, og ut av dette vokste det en organisasjon som nå heter «Mission Aviation Fellowship».

 Ta kontakt, og vi lover å gi dere en annerledes og inspirerende opplevelse!